Bravčové na horčici

♥ 500 g bravčového mäska (plece, stehno, krkovička)
♥ 1 cibuľa
♥ 1 čl soľ
♥ 1 PL horčice
♥ 1 kl červenej sladkej papriky
♥ štipka drvenej rasce
♥ 1 PL masť
♥ 1 - 2 čl polohrubej múky
Cibuľku si nakrájame na kocky a orestujeme do zlatista. Pridáme mäso nakrájane na tenšie rezančeky a necháme zatiahnuť. Pridáme červenú papriku, soľ, rascu, horčicu a necháme chvíľu, kým mäso pustí šťavu. Podľa potreby podlejeme vodou. Dusíme približne hodinu. Tesne pred odstavením zahustíme múkou a odstavíme.
Podávame so slovenskou ryžou
Poznámka: S múkou opatrne. Menej je viac. Šťava musí zostať viac redšia ako hustejšia, ale zase bez akejkoľvek múky by to nebolo ono.