Bravčové rezančeky s anglickou zeleninou

Potrebujeme:
♥ 0,5 kg bravčové stehno
♥ 1 cibuľa (veľkosť podľa chuti)
♥ 1 dcl bieleho vína
♥ 1 PL sójová omáčka
♥ 1 balík mrazenej zeleniny (anglická)
♥ 1/2 kl sušenej bazalky
♥ 1 PL masti
Cibuľku nakrájame na kocky a opražíme na masti do sklovita. Pridáme na tenké rezančeky pokrájané mäsko a restujeme. Keď je pekne orestované podlejeme ho bielym vínkom a dusíme do mäkka. Vínom môžeme podlievať podľa potreby, aby nám nezačalo mäso prihárať. Po 3/4 hodinke pridáme sójovú omáčku a hotovú zmes zeleniny a necháme dusiť ďalších minimálne 15 minút. Tesne pred dokončením pridáme bazalku, premiešame, odstavíme.
Podávame s bulgurom alebo ryžou.