Kinder mliečny rez

Na cesto potrebujeme:
♥ 7 vajíčok
♥ 8 PL kryštálového cukru
♥ 2 PL oleja
♥ 4 PL vlažnej vody
♥ 10 PL polohrubej múky
♥ 4 PL kakaa
♥ 1 ČL kypriaceho prášku
Bielka oddelíme od žĺtkov a vyšľaháme na tuhý sneh. V druhej miske zmiešame žĺtka s cukrom, pridáme olej, vodu zamiešame. Postupne zapracúvame múku s kypriacim práškom a kakaom. Vznikne nám husté cesto, do ktorého po častiach vmiešame bielka.
Cesto rozdelíme na dve časti. Prvú časť vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 180°C cca 13 minút. Postup opakujeme aj s druhou časťou cesta.
Kým korpusy vychladnú, tak si pripravíme krém.
Na krém potrebujeme:
♥ 500 g mascarpone
♥ 1 šľahačkovú smotanu
♥ 70 - 90 g kryštálového cukru
Všetky ingrediencie dáme do misy a spolu miešame mixérom na najvyšších otáčkach, až kým nedosiahneme hustú konzistenciu.
Krém natrieme rovnomerne na prvé cesto a následne zakryjeme druhým cestom.
Necháme v chladničke stuhnúť, nakrájame a podávame.