Restovaná kuracia pečienka

♥ 1 balík čerstvých kuracích pečienok ( väčšinou je to okolo 1/2 kg)
♥ 1 ks väčšej cibule
♥ 1 čl sladkej červenej papriky
♥ 1/4 kl čierneho mletého korenia
♥ 1/4 kl drvenej rasce
♥ 1/2 kl soli
♥ 1 kl majorán
♥ 1 dcl vody
♥ 1 čl polohrubej múky
♥ 1 PL masti
Na masti si pražíme na kocky pokrájanú cibuľku do sklovita. Pridáme pečienku a necháme zatiahnuť. Pridáme papriku, korenie, rascu, chvíľku podusíme. Ak sa nám zdá, že pečienka pustila málo šťavy, môžeme podliať vodou. Dusíme do mäkka. Pečienke stačí len pol až trištvrte hodinka. Keď je už pečienka mäkká pridáme soľ a zahustíme 1 lyžičkou polohrubej múky. Tesne pred odstavením pridáme majorán.
Podávame s ryžou.